آموزش پخت و طرز تهیه کیک بدون فر و همزن خوشمزه و آسان در خانه :
مواد لازم :
تخم مرغ : دو عدد
شیر : یک سوم لیوان
شکر: نصف لیوان
آرد یک لیوان
بیکینگ پودر : یک و نیم قاشق چایخوری
روغن : نصف لیوان
وانیل : نوک قاشق چایخوری
پودر کاکائو و زعفران : کمی
لیوان یکبار مصرف : چهار تا پنج عدد
شعله پخش کن و قابلمه بزرگ و دمکنی و یه رینگ یا قالب فلزی برای کف قابلمه .
طرز تهیه و دستور پخت کیک بدون فر و همزن :
یک قابلمه بزرگ که ارتفاع داشته باشه رو روی شعله پخش کن و شعله متوسط میگذاریم زیرش رو با حرارت ملایم روشن می کنیم . اجازه میدیم بیست دقیقه روشن باشه تا داغ بشه . توی قابلمه یه قالب فلزی یا رینگ یا پایه استیل میگذاریم تا وقتی مواد اماده شد ، قالب رو روی رینگ بگذاریم .
میشه کلا کیک رو ساده درست کرد ، میشه زعفرونی و کاکائوییش کرد . تخم مرغ و شکر و وانیل رو با چنگال یا همزن دستی خوب میزنیم. روغن و شیر و زعفران غلیظ دم شده (یا رنگ خوراکی زرد) رو میزنیم . آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک می کنیم و کم کم اضافه می کنیم تا یکدست بشه . سه چهار قاشق از مواد کیک رو بر میداریم و بهش پودر کاکائو الک شده می زنیم . تو یه سینی یا ظرفی که بشه تو قابلمه گذاشت چهار لیوان کاغذی یکبار مصرف میگذاریم .
اول مواد زرد و بعد روش مواد کاکایویی رو میریزیم .
حتما حتما دقت کنید بیش از نصف لیوان با مواد پر نشه چون پف کیک زیاده سرریز میکنه . من خودم از پنج لیوان استفاده کردم ، چون ارتفاع دیواره قابلمه زیاد نبود . ظرف رو توی قابلمه میگذاریم و دم کنی میگذاریم و مدت سی تا چهل دقیقه یا تا زمانی که وقتی سیخ کباب چوبی رو داخل کیک کردیم تمیز در اومد ادامه میدیم و می پزیم .
اگر لیوان نداریم میشه تو قالب بیست سانت مواد رو بریزیم .