اموزش و دستور پخت کیک گوشت خوشمزه و آسان در خانه :
.مواد لازم: .
.آرد سفید : دو و نیم پیمانه
بیکینگ پودر : 3 ق چایخوری
تخم مرغ:4 عدد
ماست پرچرب : یک پیمانه (من سون کم چرب ریختم)
نمک و فلفل : کمی
روغن مایع :3/4 پیمانه
پودر سیر : کمی (دلخواه)
پنیر پیتزا : چند قاشق
طرز تهیه و دستور پخت کیک گوشت :
همه مواد رو یک ساعت جلوتر از یخچال در بیارید تا به دمای محیط برسه.
برای داخل کیک من از پیاز + گوشت چرخ کرده + فلفل دلمه ای + نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن استفاده کردم و یه کم پودر سیر هم زدم . موادمون نباید خیلی چرب باشه .
تخم مرغ ها و نمک و فلفل رو با دور تند همزن 5 دقیقه بزنید تا کاملا سبک و روشن و کشدار بشه . سپس ماست رو اضافه کنید و دو دقیقه دیگه هم بزنید . در انتها روغن روغن رو اضافه کنید و با دور تند دوباره دو دقیقه بزنید .
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و سه با الک کنید و طی سه مرحله به مواد مون اضافه میکنیم ..
کف قالب 20×30 رو چرب کنید … جونم براتون بگه من از این قالب فرم دار استفاده کردم و سر در آوردنش اذیت کرد. دفعه بعد حتما تو قالب ساده درست میکنم و الکی به خودم استرس نمیدم . نیمی از خمیر رو کف قالب بریزید . خمیر چسبنده هست که طبیعیه . خمیر رو کف قالب خوب پهن کنید و تو دیواره قالب یه مقدار خمیر رو به سمت بالا بیارید .. مواد گوشتی رو روی خمیر بریزید … پنیر پیتزا رو بریزید و نیمه باقیمانده خمیر رو روش بریزید و با لیسک روی خمیر رو صاف کنید .
اگه قالبتون ساده هست میتونین با سس کچاپ یه کم طرح روش بدید و بذارید تو فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه به مدت 45 تا 60 دقیقه. تو فر من 45 دقیقه کافی بود . پس بعد این زمان باید چک کنید که دلبر تو فر نسوزه . چک کردن هم مثل همیشه با تست خلال دندونه . اگر خلال دندون تمیز در اومد یعنی پخته . .
این دستور رو تو تابه دو طرفه میشه درست کرد .