دستور پخت و طرز تهیه کیک پای سیب خوشمزه و آسون خونگی:
مواد لازم :
آرد یک و نیم پیمانه
شکر یک پیمانه
تخم مرغ ۵ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
دارچین ۲ قاشق مرباخوری
شیر نصف پیمانه
وانیل کمی
سیب سه عدد (به نظرم سیب ریز باشه چهار تا هم جا داره)
روغن کمی بیش از نصف پیمانه .
آموزش پخت و طرز تهیه کیک پای سیب :
شکر و وانیل و زرده های تخم مرغ رو با همزن خوب میزنیم تا سفید و کشدار بشه ، روغن رو اضافه میکنیم و هم میزنیم . شیر رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم . آرد و دارچین و بیکینگ پودر رو ۲ تا ۳ بار الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم .سفیده های تخم مرغ رو تو یه ظرف کاملا خشک ، با همزنی که پره هاش کاملا خشکه انقدر میزنیم تا کاملا فرم بگیره.
سفیده رو به مواد اضافه میکنیم و به آرامی خوب مخلوط میکنیم . کف قالب رو چرب میکنیم و بیش از یک دوم مواد رو میریزیم و روش سیب میچینیم و بعد بقیه مواد رو میریزیم و روش رو سیب می چینیم و در فری که از قبل با ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت (بسته به فر) میپزیم . با تست خلال دندون از پخت کیک مطمئن میشیم . وقتی کیک کامل پخت اجازه میدیم نیم ساعت توی فر خنک بشه و بعد از فر در میاریم .