طریقه تهیه کیک اسفناج:
مواد لازم : تخم مرغ 4عدد
شکر: یک پیمانه
آب: یک سوم پیمانه
روغن: نصف پیمانه
وانیل: یک چهارم ق چ
برگ اسفناج : 160گرم
آرد : دو و نیم پیمانه
بیکینگ پودر : دو و نیم ق مربا خوری
طریقه تهیه کیک اسفناج:
کف قالب بیست سانتی رو کاعذ روغنی انداخته و همه جاش رو خوب چرب میکنیم .
برگ اسفناج و روغن و آب رو تو میکسر مخلوط و پوره می کنیم . تخم مرغ و شکر و وانیل رو میزنیم تا کش دار بشه . اسفناج رو اضافه میکنیم و بعد آرد و بیکینگ پودر الک شده رو اصافه می کنیم . و توی قالب می ریزیم و تو قالب میریزیم و تو فر میگذاریم وقتی خنک شد از قالب در میاریم . تو فر ما حدودا پنجاه دقیقه زمان برد ولی شما بعد از چهل دقیقه چک کنید .
.
توی قابلمه : یک قابلمه بزرگتر از قالب رو انتخاب میکنیم و کفش یه قالب به عنوان پایه میگذاریم .سرش دم کنی میگذاریم و وقتی خواستیم شروع به درست کردن کیک کنیم قابلمه رو گرم می کنیم .توی قابلمه میگن چهل دقیقه زمان میبره ولی چک کنید .
.
برای اینکه رنگ سبز زیبای کیک پیدا بشه دور کیک رو بعد از پخت کمی رنده ریز کنید تا قسمت های برشته شده جدا بشه .
.
نکته : این کیک خوشرنگ و خوشمزه اصلا بوی اسفناج نمیده