آموزش پخت و طرز تهیه کیک آلبالو خوشمزه و آسون خونگی:
مواد مورد نیاز:
تخم مرغ : 2 عدد
شکر : یک پیمانه
کره : 120گرم
آرد :2 پیمانه
ماست غلیظ: یک پیمانه
وانیل :1/4ق چ
بیکینگ پودر :2ق چ
رنده پوست دو عدد لیمو (من لیمو نداشتم ،نزدم)
آلبالو بدون هسته : یک پیمانه
دستور پخت و طرز تهیه کیک آلبالو :
همه مواد باید به دمای محیط رسیده باشن ، فر رو با 175درجه گرم کنید . قالب رو با روغن جدا کننده چرب کنید و یا چرب و آرد پاشی کنید و تو فریزر بگذارید. هسته آلبالو رو بگیرید و روی حوله کوغذی بگذارید تا آب اصافیش گرفته بشه . آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک کنید . شکر و کره نرم شده رو با همزن بزنید تا سفید و سبک بشه . تخم مرغ و وانیل و رنده پوست لیمو رو اضافه کنید و هم بزنید یک سوم از آرد رو اضافه و مخلوط کنید . حالا نصف ماست رو بریزید . دوباره یک سوم آرد و بعد نصف دیگر ماست و در آخر هم یک سوم آخر آرد رو اضافه کنید . خمیر سفتی به دست میاد . .
.
نصف آلبالو ها رو با آرد مخلوط کنید. نصف مایه کیک رو در قالب بریزید و آلبالو های آرد پاشی شده رو روش بچینید و بعد بقیه مایه کیک رو بریزید و روش نصف دیگه آلبالو ها رو بچینید . برای تزیین بیشتر میتونید از پرک بادام هم استفاده کنید .
.
قالب رو در فر به مدت 45 دقیقه بپزید و بعد از این زمان تست خلال دندان رو انجام بدید . میتونید کمی پودر قند روی کیک الک کنید .