آموزش و طرز تهیه کوزالاک مانتی غذای خوشمزه ترکی :
مواد مورد نیاز:
- بادمجان 2 عدد
- گوشت چرخ کرده 200 گرم
- پیاز 1 عدد بزرگ
- سیر 4 حبه
- فلفل دلمه ای 1 عدد
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق
- ماست (خیلی شیرین نباشه) 2تا 4 قاشق
- روغن مقداری
- خمیر یوفکا مثلثی 1 بسته
- فلفل و نمک
دستور پخت و طرز تهیه کوزالاک مانتی :
طرز تهیه: اول خمیر های یوفکا را به صورت مثلث های باریک برش میدهیم. و بعد از قاعده مثلث به سمت راس مثلث دور یک نی رول میکنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم. بادنجان ها را روی آتش کباب میکنیم و پوست میگیریم و ساطوری کرده و کنار میگذاریم. پیاز و دو حبه سیر و فلفل دلمه ای رو ریز کرده و در روغن تفت میدیم. بعد گوشت رو اضافه کرده و تا زمانی که رنگ گوشت عوض شود تفت میدیم. و حالا گوجه و نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و اجازه میدهیم تا گوجه ها نرم شود و بعد از روی حرارت برمیداریم.
بادمجان ها را در ظرفی ریخته و ماست و 2 حبه سیر رنده شده و نمک اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم. در آخر در ظرف سرو مخلوط ماست و بادمجان رو میریزیم و رویش مخلوط گوشتی رو میریزیم و یوفکا های سرخ شده را دور ظرف میچینیم