• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    فوت و فن شله زرد خوشمزه و خوش رنگ در خانه + نکات کلیدی

    فوت و فن شله زرد

    فوت و فن شله زرد دسر خوشمزه و آسون :

    فوت و فن شله زرد :

    ۱_ برای راحتی در پختن شله زرد میتونین از برنج نیم دانه استفاده کنید . در آن صورت باید مقدار برنج نیم دانه را دو برابر میزان معمولی در نظر بگیرید.

    ۲_اندازه شکر و در واقع شیرین بودن طعم شله زرد به ذائقه افراد بستگی دارد . ولی به طور معمول اندازه شکر تقریبا دو برابر اندازه برنج در نظر گرفته میشود و بهتر است شکر را قبل از استفاده در شله زرد ، در کمی آب حل کرده و صاف کنید تا دانه های شکر کاملا در شله زرد حل شده و ناخالصی نداشته باشد.

    ۳_ دقت کنید قبل از باز شدن کامل برنج ، شکر را به آن اضافه نکنید . چون باعث خام ماندن مغز برنج میشود.
    ۴_برای دم کردن زعفران به طور معمول یک قاشق چایخوری زعفران را در یک استکان آب جوش دم میکنند . ولی بهتر است برای خوشرنگ تر شدن شله زرد از زعفران بیشتری استفاده کنید

    فوت و فن شله زرد

    About The Author