آموزش و طرز تهیه کیک گوشت غذای خوشمزه و آسون خونگی :
مواد مورد نیاز برای 5 نفر:
لایه میانی کیک:
- نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
- فلفل دلمه ای ۱ عدد
- قارچ به مقدار لازم
- گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
- پیاز درشت ۱ عدد
مواد مورد نیاز برای تهیه خمیر:
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
- روغن ۱/۲ لیوان
- آرد الک شده ۲ لیوان
- ماست ۱ لیوان
- تخم مرغ ۴ عدد
دستور پخت و طرز تهیه کیک گوشت :
۱- تخم مرغ را با نمک و فلفل و روغن با همزن خوب بزنید . سپس ماست و بیکینگ پودر رو اضافه کنید و مخلوط کنید . و در نهایت آرد الک شده رو کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
۲- طرز تهیه مواد میانی:
۳- پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت دهید. گوشت را اضافه کرده و زردچوبه بزنید. آب گوشت که گرفته شد رب گوجه را اضافه کنید و نمک و ادویه بزنید. فلفل دلمه و قارچ را هم اضافه کنید و خوب تفت دهید (مثل مواد ماکارونی)
۴- کف یه قالب متوسط رو کاغذ روغنی بذارید و دیواره رو چرب کنید نصف خمیر رو بریزید
۵- مواد رو به آرومی روی خمیر پهن کنید و نصف پنیر رو بریزید . بقیه خمیر را هم به آرامی روی مواد بریزید و صاف کنید بقیه پنیر را هم روی کیک میریزیم.
۶- فر رو از قبل گرم کردیم. مواد رو به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد داخل فر میذاریم تا خمیر خوب بپزه و تا حدودی پف بکنه . میتونید چند دقیقه گریل فر رو هم در پایان روشن کنید تا پنیر برشته شود
۷- اجازه بدید دمای کیک کمی پایین بیاد و اونو به ظرفتون انتقال بدید و روشو با هرچیزی که خواستید تزئین کنید.
این کیک رو میتونین با خمیر پیراشکی هم درست کنید