• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کیک گوشت – دستور پخت غذای خوشمزه و آسون خونگی + نکات

    طرز تهیه کیک گوشت

    آموزش و طرز تهیه کیک گوشت غذای خوشمزه و آسون خونگی :

    مواد مورد نیاز برای 5 نفر:

    لایه میانی کیک:

    • نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
    • پنیر پیتزا به مقدار لازم
    • رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
    • فلفل دلمه ای ۱ عدد
    • قارچ به مقدار لازم
    • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
    • پیاز درشت ۱ عدد

    مواد مورد نیاز برای تهیه خمیر:

    • نمک و فلفل به مقدار لازم
    • بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
    • روغن ۱/۲ لیوان
    • آرد الک شده ۲ لیوان
    • ماست‏ ۱ لیوان
    • تخم مرغ ۴ عدد

    دستور پخت و طرز تهیه کیک گوشت :

    ۱- تخم مرغ را با نمک و فلفل و روغن با همزن خوب بزنید . سپس ماست و بیکینگ پودر رو اضافه کنید و مخلوط کنید . و در نهایت آرد الک شده رو کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.


    ۲- طرز تهیه مواد میانی:
    ۳- پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت دهید. گوشت را اضافه کرده و زردچوبه بزنید. آب گوشت که گرفته شد رب گوجه را اضافه کنید و نمک و ادویه بزنید. فلفل دلمه و قارچ را هم اضافه کنید و خوب تفت دهید (مثل مواد ماکارونی)
    ۴- کف یه قالب متوسط رو کاغذ روغنی بذارید و دیواره رو چرب کنید نصف خمیر رو بریزید
    ۵- مواد رو به آرومی روی خمیر پهن کنید و نصف پنیر رو بریزید . بقیه خمیر را هم به آرامی روی مواد بریزید و صاف کنید بقیه پنیر را هم روی کیک میریزیم.


    ۶- فر رو از قبل گرم کردیم. مواد رو به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد داخل فر میذاریم تا خمیر خوب بپزه و تا حدودی پف بکنه . میتونید چند دقیقه گریل فر رو هم در پایان روشن کنید تا پنیر برشته شود
    ۷- اجازه بدید دمای کیک کمی پایین بیاد و اونو به ظرفتون انتقال بدید و روشو با هرچیزی که خواستید تزئین کنید.
    این کیک رو میتونین با خمیر پیراشکی هم درست کنید

    طرز تهیه کیک گوشت

    About The Author