• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    تارت میرزا قاسمی – طرز تهیه غذای خوشمزه و آسون گیلانی + نکات

    تارت میرزا قاسمی

    آموزش و طرز تهیه غذای ایرانی تارت میرزا قاسمی :

    مواد مورد نیاز برای 2 نفر:

    • 3 عدد بادمجان متوسط
    • 3 عدد گوجه‌فرنگی
    • 2 عدد تخم‌مرغ
    • 3 تا 4 حبه سیر
    • به میزان لازم روغن
    • به میزان لازم زردچوبه، نمک و فلفل

    دستور پخت و طرز تهیه تارت میرزا قاسمی :

    1. بادمجان‌ها را بشویید و آنها را خوب خشک کرده، روي شعله اجاق‌ گاز یا روی آتش کباب کنید. دقت کنید که حرارت باید کم باشد. بادمجان‌ ها را در حین پخت بچرخانید تا همه جای آنها کبابی شوند.

    2.  بعد از کباب شدن بادمجان‌ ها، پوستشان را جدا کنید، سپس آنها را داخل یک ظرف مناسب بریزید و خوب له کنید، کنار بگذارید.

    3.  در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. سیرها را رنده کرده، داخل تابه بریزید. مقداری زردچوبه هم بریزید و تفت دهید. بعد از 1 تا 2 دقیقه تخم‌مرغ‌ ها را داخل تابه بشکنید و خوب هم بزنید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

    4. گوجه‌ فرنگی‌ ها را بعد از آنکه شستید و پوست گرفتید،  ریز خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا گوجه‌ فرنگی‌ های خرد شده را داخل آن بریزید و تفت دهید.

    5. حال بادمجان‌های له شده را به گوجه‌ فرنگی اضافه سپس مخلوط سیر و تخم‌ مرغ را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید. مواد را خوب هم بزنید تا میرزا قاسمی شما آماده شود. بعد از 2 الی 3 دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید. 
    6. میرزا قاسمی آماده شده رو داخل تارت بریزید و با جعفری و گوجه تزیین کنید

    *تارت های آماده رو می تونید از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید

    تارت میرزا قاسمی

    About The Author