آموزش و طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی خوشمزه و آسون خونگی:
مواد مورد نیاز:
- شیر دو لیوان
- شکر شش قاشق غذا خوری
- ژلاتین دو قاشق غذا خوری
- وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
- خامه صد گرم
- زعفران به مقدار لازم
- آب سرد یک چهارم لیوان
طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی عربی :
پودر ژلاتین رو بریزید توی آب سرد و بزارید رو بخار کتری تا همه ذراتش حل بشن
شیر و شکر و وانیل و با هم مخلوط کنید و بزارید رو گاز تا شکرش حل بشه بعد خامه رو اضافه کنید و هم بزنید تا کامل حل بشه
حالا زعفران دم کرده و ژلاتین رو به مواد اضافه کنید و داخل قالبی که از قبل چرب کردید بریزید و به مدت پنج ساعت داخل یخچال بذارید.