آموزش پخت و طرز تهیه آش شیله عدس غذای خوشمزه تبریزی:
مواد مورد نیاز:
- برنج 1 پیمانه (پیمانه پلو پز یا 200 گرم)
- عدس نصف پیمانه
- پیاز 1 عدد
- گوجه فرنگی 3 عدد
- شوید خرد شده 3 قاشق غذا خوری یا شوید خشک 2 قاشق
- نعنا و ترخون خشک از هر کدوم 1 قاشق
- نمک و فلفل قرمز و زردچوبه ، به مقدار لازم
- آب مرغ یا گوشت و یا عصاره مرغ یا گوشت 1 عدد
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق
- روغن کمی
دستور پخت و طرز تهیه آش شیله عدس :
عدس رو قبل از پختن چند ساعت خیس کردم و چند بار آب شو عوض کردم
پیاز رو خرد میکنیم و به همراه عدس و برنج وکره یا روغن و آب مرغ یا گوشت و شوید و نعنا و ترخون و 3 عدد گوجه فرنگی رنده شده و نمک و فلفل قرمز و زردچوبه میذاریم 2 تا 3 ساعت با حرارت ملایم بپزه هر نیم ساعت یه بار هم میزنیم تا ته نگیره ، غلظت این غذا در حد حلیم باید بشه و باید این غذا لعابدار بشه ، رب رو با روغن یا کره سرخ کنید و به غذا اضافه کنید تا خوشرنگ بشه.
نکته: میتونید بجای آب مرغ یا گوشت از عصاره مرغ یا گوشت استفاده کنید فقط حواستون باشه نمک کمتری بزنین چون عصاره خودش نمک داره