آموزش و طرز تهیه شارلوت شوکوبیس کیک یخچالی خوشمزه و آسون خونگی:
مواد مورد نیاز:
- بیسکوئیت پتی بور ساده ی ۱/۵ بسته
- بیسکوئیت پتی بور کاکائویی ۱/۵ بسته
- شیر ۲/۵ لیوان
- شکر نصف لیوان
- پودر کاکائو ۳ ق سر پر
- آرد سفید ۲ ق سر پر
- نشسته ۲ ق سر پر
- وانیل مقداری
- کره ۳۰ گرم
دستور پخت و طرز تهیه شارلوت شوکوبیس:
برای درست کردن پودینگ کاکائویی، شیر و شکر و آرد و نشسته و پودر کاکائو رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت میزاریم و مدام هم می زنیم تا غلیظ بشه و بعد وانیل و کره رو اضافه می کنیم و هم می زنیم از روی حرارت بر می داریم. ( غلظت پودینگ تقریبا مثل فرنی یا کمی رقیق تر باشه).
توی قالبمون رو سلفون یا نایلون فریزر میکشیم و یک طرفِ بیسکوییت ساده رو آغشته به پودینگ می کنیم و یک بیسکوییت کاکائویی رو روش قرار میدیم و به صورت ایستاده به دیواره ی قالب تکیه میدیم و به همین شکل ما بقی بیسکوییت ها رو میچینیم و حتما دقت کنید که ترتیب بیسکوییت های ساده و کاکائویی رعایت بشه تا موقع برش زدن دقیقا یکی در میون تیره و روشن باشه.
وقتی کل قالب از بیسکوئیت ها پر شد روشو با سلفون میپوشونیم و داخل یخچال به مدت ۲۴ ساعت قرار میدیم.
بعد از قالب خارج کرده و دورش رو با رولت می پوشونیم و با کاکائوی رنده شده و انار تزیین میکنیم