آموزش و طرز تهیه دسر پان اسپانیا خوشمزه و آسون خونگی:
مواد مورد نیاز:
- آرد نصف پیمانه
- نشاسته 2 ق غ
- وانیل نصف ق چ
- تخم مرغ 2 عدد
- شکر 1 پیمانه
- بیسکوییت پتی بور 2 بسته
- شیر 4 پیمانه
- کره 30 گرم
- خامه نصف پیمانه
طرز تهیه و آموزش دسر پان اسپانیا :
تخم مرغ و شکر رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.
آرد و نشاسته رو با یک پیمانه شیر سرد مخلوط میکنیم و سه پیمانه شیر رو به مخلوط تخم مرغ و شکر افزوده و روی حرارت ملایم میذاریم.
وقتی که گرم شد مخلوط شیر و نشاسته و آرد رو بهش اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا به غلظت برسه.
بعد وانیل و خامه و کره رو بهش اضافه میکنیم و باز هم میزنیم تا مانند ماست چکیده غلیظ بشه.
در ظرف سرو بیسکوییت پتی بور رو میچینیم و با این کرم وقتی خنک شد روی بیسکوییت ها رو می پوشونیم و روی اون تکه های موز میچینیم و دوباره بیسکوییت میچینیم و ترتیب لایه ها رو ادامه میدیم و در آخر با قیف و ماسوره روی بیسکوییت ها رو با این کرم تزیین میکنیم و پودر کاکائو می پاشیم.
ظرف رو داخل یخچال میذاریم و یه شب تا صبح بهش زمان میدیم. هر چی بیشتر داخل یخچال باشه کیفیت بهتری خواهد داشت.