آموزش پخت و طرز تهیه خورش آلو زرشک سنتتی و خوشمزه :
مواد مورد نیاز:
- پیاز 2 عدد بزرگ مرغ 4 تکه
- زرشک 3 قاشق غذا خوری
- آلو 1 پیمانه
- رب 1 قاشق غذاخوری
- زعفرون دم کرده و نمک و زردچوبه و دارچین به میزان لازم
دستور پخت و طرز تهیه خورش آلو زرشک :
دوتا پیاز بزرگ رو خلالی کرده و با کمی روغن سرخ کردم و زردچوبه زدم ، تکه های مرغ رو بهش اضافه کردم و با حرارت ملایم سرخ کردم ، زرشک و آلو رو شستم و تفت دادم و به مرغ ها اضافه کردم و بعد رب و زعفرون دم کرده و نمک و دارچین زدم و تفت دادم و مقداری آب اضافه کردم و حدود 50 دقیقه با حرارت ملایم گذاشتم تا جا بیفته ، و در ظرف کشیدم و روش کمی زرشک سرخ کرده ریختم