طرز تهیه و آموزش کاپ کیک وانیلی آسون و خوشمزه خونگی:
مواد مورد نیاز:
- روغن مایع یک لیوان سرخالی
- آب یا شیر یک لیوان سرخالی
- شکر دو سوم لیوان
- وانیل نوک ق چ
- بکینگ پودر یک ق چ
- تخم مرغ ۲ عدد
- آرد ۲ لیوان
دستور پخت و آموزش کاپ کیک وانیلی :
اول از همه تخم مرغ هارو داخل یه ظرف میشکونیم و وانیل و شکر رو بهش اضافه و با همزن اونقد میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه ، بعد روغن و آب رو اضافه میکنیم و بازم هم میزنین و بعد مواد خشک(بکینگ پودر و آرد)رو که الک کرده بوریم رو بهش اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا مواد یکدست بشه،بعد فر رو از قبل به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنین و بعد کپسول هارو داخل قالب مافین ها قرار بدین و بزارین توی فر به مدت ۳۰ دقیقه دمای ۱۸۰ درجه.