آموزش و دستور پخت خورش سنگدان مرغ خوشمزه و آسون خونگی :
مواد مورد نیاز:
- 1ـ سنگدون مرغ یک بسته
- 2ـ پیاز 2 عدد
- 3ـ سیر 4 حبه
- 4ـ رب 1 قاشق غ پر
- 5ـ نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین
- 6ـ سیب زمینی 2 عدد
- 7ـ روغن به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت غذای خوشمزه خورش سنگدان مرغ :
سنگدونا رو بشورید و مثل گوشت خورشتی خرد کنید و به همراه 1 عدد پیاز و 2 عدد سیر خرد شده و مقداری آب ، داخل زودپز بریزید و بزارید بپزه (چون سنگدون دیر پزه) ،حدود 1 ساعت کافیه
بعد سیب زمینی ها رو پوست کنده و هر طور که دوست دارید خرد کنید و با مقداری روغن داخل تاب سرخ کنید و کنار بزارید .
و داخل همون تابه ،1 عدد پیاز رو خرد کنید و با روغن داخل تابه پیازها رو سرخ کنید پیاز که سبک شد 2 عدد سیر رو خرد کنید و به تفت دادن ادامه بدید وقتی که پیاز طلایی شد ، سنگدون های پخته رو آبکش کنید و آبش رو دور بریزید و سنگدون ها رو به پیاز در حال تفت اضافه کنید تا با هم تفت بخورن و مقداری نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و 1 قاشق رب بریزید و بعد از کمی تفت دادن یک لیوان آب بریزید و حرارت رو کم کنید تا خورشت جا بیفته ، برای چاشنی میتونید از آب نارنج تازه که الان فصلشه ویا آب لیمو استفاده کنیدو داخل ظرف مورد نظر بکشید و با سیب زمینی سرخ کرده تزیین کنید و همراه پلو سرو کنید