• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شیرینی توت بادامی : طرز تهیه شیرینی و کیک خوشمزه خانگی

    شیرینی توت بادامی

    اموزش درست کردن شیرینی توت بادامی خوشمزه خانگی:

    طرز تهیه شیرینی توت بادامی:

    اگر فر ندارین اگر زیاد حوصله شیرینی درست کردن ندارین ولی از بیرون هم شیرینی تهیه نمیکنید و دوست دارین هنر دست خودتون رو سر سفره هفت سین بگذارید


    بهترین گزینه شیرین توت بادامی هست به خمیر مارسیپان یا مارزیپان (marzipan ) احتیاج داریم اکثر لوازم قنادی آماده شو دارن میتونید بخرید و به راحتی این شیرینی رو درست کنید


    برای درست کردن خمیر : به پودر بادام درختی + پودر قند + کمی گلاب و به دلخواه رنگ نیاز داریم
    پودر بادام هر چقدر بود نصفش پودر قند بریزید
    ۱۰۰ گرم پودر بادام ۵۰ گرم پودر قند و گلاب به میزانی که مخلوط پودر بادام و پودر قند خمیر بشه


    پودر بادام و پودر قند رو در غذا ساز بریزید چند پالس بزنید تا خوب مخلوط بشه زیاد دستتون رو نگه ندارید تا بادام به روغن بیافته بعد گلاب رو کمکم اضافه کنید تا خمیر بشه بعدم به راحتی با دست اشک درست کنید و با خلال پسته تزیین کنید
    این شیرینی زود خشک میشه حتما در ظرف در بسته نگه داری کنید


    میتونید از زعفران غلیظ برای رنگ زرد استفاده کنید
    من به پودر بادام پودر هل هم اضافه کردم
    امیدوارم درست کنید و کامتون شیرین بشه در ایام نوروز باستانی ……..

    شیرینی توت بادامی

    About The Author