دستور پخت و طرز تهیه غذای سنتی ایرانی لوبیا پلو با گوشت :
آموزش و طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت:
لوبیا سبز را هر اندازه ای که دوست دارید (ریزودرشتی لوبیا سلیقه ایی است) خرد کنید.
پیاز را خرد کنید و تفت بدهید. فلفل و زردچوبه و زیره و دارچین را به پیاز بزنید . بعد گوشت چرخ کرده یا گوشت ریز خرد شده پخته شده را به پیاز داغ بیفزایید. تفت بدهید تا رنگ آن عوض شود. بعد لوبیا رو اضافه کنید و تفت بدید . حالا رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید . به تفت دادن ادامه بدهید تا رب خوش رنگ بشه , در آخر زعفرون آب زده اضافه کنید.
اگه برنج رو کته میکنید وقتی آب برنج داره خشک میشه مواد لوبیا پلو رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید . وقتی آبش کامل کشیده شد برنج و دم بزارید.
و اگه برنج و آبکش میکنید لایه لایه برنج و مواد رو بریزید و آخرین لایه هم باید برنج باشه.
لایهها را نازک بگیرید تا خوب برنج و مواد از هم طعم بگیرند، کمی آب روغن اضافه کنید و چند تا سوراخ با ته قاشق به برنج بزنید که تا نزدیک ته قابلمه برود. این کار برای خارج شدن بخار موقع دم کشیدن، لازم است. بگذارید برنج دم بکشد.