آموزش و طرز تهیه خوراک قفقازی غذای خوشمزه و آسون خونگی:
مواد مورد نیاز برای ۸ نفر:
- 1ـ کدو سبز 2 عدد
- 2ـ هویچ و لوبیا سبز از هرکدام 300 گرم
- 3ـ نصف سینه مرغ پخته شده و ریش شده
- 4ـ نمک و زعفران به میزان لازم
- 5ـ پیاز داغ (کم یا زیاد بودنش بسته به میزان دوست داشتن)
- 6ـ گردوی نگینی خورد شده مقداری
مواد مورد نیاز برای سس:
- 1ـ ماست 2 کیلو (یا ماست چکیده حدود 700 گرم)
- 2ـ سس مایونز 3 قاشق غذا خوردی
- 3ـ سیر 2 حبه
دستور پخت و طرز تهیه خوراک قفقازی :
همه ی سبزیجات رو به صورت خلالی خرد می کنیم و با روغن خیلی کم و حرارت ملایم تفت می دهیم تا پخته و سبک بشن. مرغ رو هم که از قبل پخته و خرد کرده ایم با کره تفت می دیم (دقت کنین که از حداقل روغن و کره استفاده کنین)
همه ی مواد به اضافه ی پیاز داغ رو با هم مخلوط می کنیم و به مدت نیم ساعت روی شعله پخش کن با حرارت ملایم و با در بسته قرار می دهیم تا مزه ی مواد به خورد همدیگه بره و خوشمزه بشه . در این قسمت مقداری هم پودر زعفرون اضافه می کنیم و اگه دوست داشتین یه دونه عصاره مرغ هم اضافه می کنیم (اگه از عصاره مرغ استفاده کردین دیگه به مواد نمک نزنین چون عصاره خودش نمک داره ) و از روی حرارت برمیداریم میذاریم تا خنک بشه
قسمتی از مواد را داخل ظرف مورد نظر می کشیم مقداری گردوی نگینی اضافه می کنیم و روشو با سس می پوشانیم .
بعد دوباره مواد و سس تا اینکه مواد تمام بشه و در آخر روی مواد را با سس می پوشونیم و با پیاز داغ و گردو تزیین می کنیم
طرز تهیه سس
ماست رو داخل کیسه پارچه ای می ریزیم و یک شب می گذاریم تا آب ماست کاملا کشیده بشه و به صورت ماست چکیده در بیاد بعد با سس مایونز و سیر رنده شده مخلوط می کنیم.
اون ظرف سبز سوپ کلم بروکلی هستش و همچنین این ظرف جلویی سینه مرغ و سبزیجات.