• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    مرغ ترش گیلان – طرز تهیه و دستور پخت غذای سنتی گیلانی با روش آسان

    مرغ ترش گیلان

    طرز تهیه و دستور پخت غذای اصیل و خوشمزه مرغ ترش گیلانی :

    مواد مورد نیاز:

    • مرغ ۳ تیکه
    • تخم مرغ ۳ عدد
    • پیاز ۲ عدد
    • لپه نیم پز ۲۰۰ گرم
    • سیر ۳ حبه
    • سبزیجات معطر ۵۰۰ گرم
    • ( جعفری، گشنیز، تره،کمی نعنا)
    • البته تو گیلان از سبزی محلی چوچاق و خالواش استفاده میکنن
    • آبلیمو یا آب نارنج یا آبغوره بستگی به ذائقه تون
    • روغن به میزان لازم
    • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

    آموزش و طرز تهیه مرغ ترش گیلانی :

    سبزیها رو بعد از پاک کردن و شستن خرده کرده،و با مقداری روغن سرخ میکنیم.
    پیاز ها رو خرد کرده با کمی روغن تفت میدیم سبک که شد زردچوبه میزنیم و ۳ حبه سیر رو رنده کرده همراه پیاز تفت میدیم و تکه های مرغ رو اضافه کرده به تفت دادن ادامه میدیم تا رنگ مرغ ها عوض بشه، بعد لپه نیم پز و سبزی سرخ شده رو اضافه ميكنيم نمک و فلفل میزنیم و مقداری آب میریزیم تا روی مواد رو بپوشونه، خورشت که بجوش افتاد آب نارنج یا آبغوره رو میریزیم و حرارت رو کم میکنیم تا مرغ بپزه و خورشت جا بیفته، ۱۰ دقیقه آخر ۳ عدد تخم مرغ ها رو با چنگال میزنیم و داخل خورشت میریزیم و میذاریم تا تخم مرغ ها ببنده و بعد حرارت رو خاموش میکنیم و با پلو سرو میکنیم

    مرغ ترش گیلان

    About The Author