• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک برگردان آناناس کلاسیک : طرز تهیه و دستور پخت به روش آسان

    کیک برگردان آناناس کلاسیک

    طرز تهیه کیک برگردان آناناس کلاسیک :

    مواد لازم:

    • کره ذوب شده، 1/3 پیمانه
    • شکر قهوه ای، 2/3 پیمانه
    • کمپوت آناناس ورقه ای، 1 عدد (520 گرمی)
    • گردوی خرد شده، ½ پیمانه
    • تخم مرغ درشت، 3 عدد (زرده و سفیده جدا) در دمای محیط
    • اسانس وانیل، 1 قاشق چایخوری
    • آرد، 1 پیمانه
    • بکینگ پودر، 1 قاشق چایخوری
    • نمک، ¼ قاشق چایخوری
    • گیلاس 9 عدد
    • خامه فرم گرفته (اختیاری)

    دستور پخت کیک برگردان آناناس کلاسیک :

    1- فر را درجه 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. داخل یک قالب 23 سانتیمتری مربعی، کره و شکر قهوه ای را مخلوط کنید. آب کمپوت آناناس را بگیرید و 1/3 پیمانه از آن را نگه دارید. 9 ورقه از آناناس ها را به صورت یک لایه روی شکر بچینید (آناناس های باقیمانده را برای استفاده های بعدی در یخچال بگذارید). روی آن گردوی خرد شده بپاشید و کنار بگذارید.


    2- زرده های تخم مرغ را داخل یک کاسه بریزید و هم بزنید تا رنگ آن لیمویی شود. شکر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید. وانیل و آب آناناس باقیمانده را اضافه کنید و مخلوط کنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را ترکیب کنید به خمیر اضافه کنید و خوب هم بزنید.
    3- داخل یک کاسه کوچک سفیده های تخم مرغ را بریزید و با سری های تمیز همزن با سرعت بالا هم بزنید تا سفید شده و فرم بگیرد. سپس آن را با لیسک با مایه کیک مخلوط کنید. مایه کیک را به آرامی قاشق قاشق داخل قالب بریزید.


    4- کیک را به مدت 30 تا 35 دقیقه تا زمانی که خلال دندان تمیز از داخل کیک بیرون آید، بپزید. قالب را از فر خارج کرده و قبل از برگرداندن درون ظرف سرو اجازه دهید 10 دقیقه بماند. داخل حلقه های آناناس یک عدد گیلاس بگذارید. اگر دوست داشتید می توانید با خامه فرم گرفته تزیین کنید.

    کیک برگردان آناناس کلاسیک

    About The Author