دستور پخت و طرز تهیه هونکار بیندی غذای خوشمزه ترکی :
مواد مورد نیاز:
- بادمجون کبابی 1 کیلو
- گوشت گوسفند 500 گرم
- پیاز بزرگ نگینی خرد شده 1 عدد
- گوجه فرنگی نگینی خرد شده 2 عدد
- جعفری خرد شده 2 قاشق سوپخوری
- شیر 2 لیوان
- آرد 3 قاشق غذاخوری
- کره 50 گرم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- روغن کمی
- رب 1 قاشق غذاخوری
- پنیر موزارلا 100 گرم
آموزش و طرز تهیه هونکار بیندی خوشمزه و اسان:
گوشت رو قیمه ای خرد کرده و همراه پیاز و کمی روغن تفت بدید ،آب اضافه کنید تا گوشت بپزه و آبش تموم بشه
گوجه ها رو پوست کنده و نگینی خرد کنید و داخل تابه تفت بدید تا آبش خشک بشه بعد کمی روغن و 1 قاشق رب و زردچوبه اضافه کنید و تفت بدید تا خوشرنگ بشه ،بعد گوشت پخته رو بهش اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید و بذارید کنار
در ظرفی کره رو بریزید و روی حرارت بذارید تا آب بشه و آرد رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته بشه بعد شیر رو اضافه کرده ،مدام هم بزنید تا سس غلیظ بشه ،بعد بادمجونای کبابی رو که پوست گرفتید و ساتوری کنیدو به سس سفید اضافه کنید و تفت بدید و پنیر موزارلا رو بریزید و هم بزنید و حرارت رو خاموش کنید
بادمجونا و سس سفید رو در ظرف مورد نظر بکشید و از گوشتای پخته شده روش بریزید و در آخر مقداری جعفری خرد شده بریزید