• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه توپک خرمایی به روش آسان و حرفه ای و خوشمزه + نکات کلیدی

    طرز تهیه توپک خرمایی

    آموزش و طرز تهیه توپک خرمایی ( ترافل خرما ) با روش اسان و سریع :

    مواد مورد نیاز:

    • خرما بدون پوست و هسته ۳۰۰ گرم
    • بیسکوییت پتی بور ۱ بسته پودر شده
    • کره ۵۰ گرم
    • پودر هل کمی
    • پودر دارچین کمی
    • گردو ریز خرد شده ۳ ق غ
    • گلاب ۱ق غ

    طرز تهیه توپک خرمایی :

    خرما رو با کره و پودر هل و دارچین با حرارت ملایم کمی تفت بدید تا نرم بشن بعد پودر گردو و گلاب رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید و از روی حرارت بردارید و بیسکوییت رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا به دست نچسبه بعد از خرما گلوله هایی کوچکتر از گردو بردارید و به دلخواه در پودر پسته و پودر نارگیل و گردو خرد شده و گل محمدی و یا کنجد و پودر کاکائو و ترافل کاکائویی بغلتونید . خیلی خوشمزه اس حتما امتحان کنید

    طرز تهیه توپک خرمایی

    About The Author