آموزش و طرز تهیه توپک خرمایی ( ترافل خرما ) با روش اسان و سریع :
مواد مورد نیاز:
- خرما بدون پوست و هسته ۳۰۰ گرم
- بیسکوییت پتی بور ۱ بسته پودر شده
- کره ۵۰ گرم
- پودر هل کمی
- پودر دارچین کمی
- گردو ریز خرد شده ۳ ق غ
- گلاب ۱ق غ
طرز تهیه توپک خرمایی :
خرما رو با کره و پودر هل و دارچین با حرارت ملایم کمی تفت بدید تا نرم بشن بعد پودر گردو و گلاب رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید و از روی حرارت بردارید و بیسکوییت رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا به دست نچسبه بعد از خرما گلوله هایی کوچکتر از گردو بردارید و به دلخواه در پودر پسته و پودر نارگیل و گردو خرد شده و گل محمدی و یا کنجد و پودر کاکائو و ترافل کاکائویی بغلتونید . خیلی خوشمزه اس حتما امتحان کنید