• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه آش گندم : دستور پخت غذای سنتی ایرانی خوشمزه و آسان

    طرز تهیه آش گندم

    آموزش و طرز تهیه آش گندم سنتی و خوشمزه در خانه :

    مواد مورد نیاز :

    • بلغور گندم 1ونیم لیوان
    • لوبیا پخته نصف لیوان
    • عدس پخته 1 لیوان
    • آب گوشت نصف پارچ یا 2 عدد عصاره گوشت
    • سبزی آش 250 گرم خرد شده
    • پیاز 1 عدد
    • روغن و نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
    • کشک یا ماست یا آبغوره به دلخواه

    دستور پخت و طرز تهیه آش گندم :


    یک و نیم لیوان بلغور رو پاک کرده و میشوئیم ، تو قابلمه میریزیم و قابلمه رو پر از آب میکنیم و اصلا قاشق تو قابلمه نمیزنیم میذاریم روی حرارت وقتی جوش اومد کم کنید بذارید 3 تا 4 ساعت بجوشه به هیچ وجه هم نزنید بعد آبش که تقریبا خشک شد هم میزنیم . نگران نباشید ته نمیگیره» نصف پارچ آب قلم میریزیم (من از دوتا عصاره گوشت استفاده کردم) نصف لیوان لوبیا پخته شده و یک لیوان عدس پخته اضافه میکنیم ،تو تابه یک پیاز خرد شده رو کمی سرخ میکنیم.

    زردچوبه، نمک و فلفل رو به آش اضافه میکنیم حالا سبزی آش رو اضافه میکنیم درحدی که سبزی آش اندازه بشه میذاریم جا بیفته ودر انتها نعنا داغ و آبغوره بهش میزنیم ، این آش رو با کشک هم میشه خورد ، نوش جان اگه یکم تند باشه که عالیه
    واقعا خوشمزه میشه بی نظیره حتما درست کنی

    طرز تهیه آش گندم

    About The Author