آموزش و دستور پخت دلمه برگ چغندر خونگی:
مواد لازم:
- برگ چغندر درشت نیم کیلو
- برنج آبکش شده ۲ پيمانه
- لپه پخته ۱ پیمانه
- گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
- پیاز ۲ عدد
- سبزی دلمه خرد شده ۱ پیمانه
- نمک و فلفل و زردچوبه وروغن به میزان لازم
- سرکه و شیره انگور مقداری
طرز تهیه دلمه برگ چغندر آسان :
یه قابلمه آبجوش تهیه کنید
ساقه برگ های چغندر رو بگیرید و برگ ها رو بشویید ، داخل آب جوش بریزید و سریع خالی کنید فقط کمی نرم بشه، تا برای پیچیدن راحت باشه، برگ چغندر زود نرم میشه، مراقب باشید، له نشه، و روش آب سرد بریزید
۲ عدد پیاز رو خرد کرده با روغن تفت میدیم و گوشت چرخ کرده رو اضافه ميكنيم و تفت میدیم تا رنگ گوشت عوض بشه نمک و فلفل و زرد چوبه ميزنم و میذاریم کنار
برنج آبکش شده و لپه پخته و سبزی دلمه خرد شده و پیاز و گوشت چرخ کرده سرخ شده رو با هم مخلوط میکنیم کمی سرکه و شکر ونمک به این مخلوط میزنیم ( مزه دلمه بستگی به ذائقه شما داره) تا مزه دار بشه
برگ چغندر نرم شده رو روی تخته پهن میکنیم و یک قاشق از مواد دلمه روی برگ میذاریم و برگ رو رول میکنیم،
ته قابلمه رو کمی روغن میریزیم چند عدد برگ چغندر میذاریم و دلمه ها رو روش می چینیم، و روی حرارت میذاریم، و ۱ استکان آب میریزیم تا دلمه ها بپزه، وقتی که بخار کرد کمی سرکه و شیره رو روی دلمه ها میریزیم ، درب قابلمه رو دم کنی میذاریم تا با حرارت کم آب دلمه کشیده بشه و دلمه بپزه