• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کلم پلو شیرازی – طرز تهیه و دستور پخت غذای سنتی ایرانی خوشمزه و آسان

    کلم پلو شیرازی

    طرز تهیه و دستور پخت کلم پلو شیرازی غذای خوشمزه و اصیل شیرازی :

    مواد مورد نیاز :

    • کلم برگ متوسط:۱عدد
    • سبزی (تره-شوید-ریحان-ترخون):نیم کیلو پاک شده
    • گوشت چرخ کرده:۳۰۰گرم
    • پیاز داغ:۳قاشق سوپخوری
    • پیاز :۱عدد
    • آرد نخودچی:۲قاشق غ
    • گرد لیمو :۱قاشق غ
    • نمک و فلفل و زرد چوبه
    • آبغوره یا آبلیمو :کمی
    • برنج:۵پیمانه

    آموزش و طرز تهیه کلم پلو شیرازی به روش آسان :

    کلم رو رشته ای خرد کردم و تفتش دادم کمی هم آبغوره بهش زدم بعد نمک و فلفل و زردچوبه رو اضافه کردم و در آخر پیاز داغ و کنار گذاشتم.گوشت و پیاز رنده شده و آرد نخودچی و نمک و فلفل رو هم مخلوط کردم و قلقلی های کوچک درست کردم در روغن و ۲قاشق آب تفت دادم تا کلا آبش کشیده بشه و سرخ بشه در آخر بهش آب نارنج یا آبلیمو و یا آبغوره اضافه می کنیم و اجازه می دیم جذبش بشه .

    سبزی رو خرد می کنیم وقتی برنج رو آبکش کردیم سبزی رو بهش اضافه کردم و در قابلمه کلم و گرد لیمو لایه لایه می ریزیم و دم می کنیم و موقع سرو گوشت قلقلی ها رو اضافه می کنیم .
    می شه گوشت قلقلی رو هم لا به لای پلو دم کرد

    کلم پلو شیرازی

    About The Author