دستور پخت و طرز تهیه گراتن مرغ خونگی و آسون :
مواد لازم:
- 1- سینه مرغ یا مرغ کامل، 750 گرم
- 2- پنیر پیتزا، 75 گرم
- 3- نمک و فلفل مقداری
- 4- بادمجان متوسط، 7 عدد
- 5- سس سفید (بشامل)، 5/1 پیمانه
- 6- آویشن، مقداری
دستور پخت و طرز تهیه گراتن مرغ خوشمزه :
مرغ را همراه با یک عدد پیاز، هویچ، نمک و فلفل، یک حبه سیر و یک لیوان آب بپزید. بادمجان ها را حلقه حلقه کنید و نمک زده و سرخ کنید. مرغ را بعد از پختن از استخوان جدا کرده به قطعات منظم خرد کنید. کف ظرف نسوزی را با مقداری سس سفید بپوشانید سپس یک ردیف بادمجان بچینید و روی آنها مقداری سس و پنیر بریزید. سپس یک ردیف مرغ را روی آن چیده و روی آن دوباره سس و پنیر بریزید. این کار را تا انتها تکرار کنید به طوری که لایه آخر سس و پنیر باشد. در فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه بگذارید تا پخته شده و روی آن طلایی رنگ شود.
نکته: بهتر است بادمجان ها را قبل از سرخ کردن به مدت نیم ساعت در آب نمک بگذارید تا تلخی آن گرفته شود.