طرز تهیه شیرینی بیسکوئیتی در خانه مثل بیرون :
مواد لازم برای کرمی میانی لایه ها :
- 1- پودینگ شکلاتی بزرگ (اندازه ای که با یک لیتر شیر آماده میشود) (یا بسته های استاندارد 2 بسته)
- 2- شیر، ۲/۵ لیوان شیر
- 3- کره، 2 قاشق غذاخوری
- 4- شکلات تلخ، 80 گرم
- 5- خامه، یک قوطی (200 میلی لیتر )
- بیسکوئیت پتی بور، 2 تا 3 بسته
- برای تزیین: یک بسته کرم شانتی و ½ لیوان شیر
- یا می توانید از خامه فرم گرفته قنادی استفاده کنید.
برای سس رویه :
- خامه صبحانه، 100 میلی لیتر و 80 تا 100 گرم شکلات
طرز تهیه شیرینی بیسکوئیتی :
داخل یک قابلمه شیر را بریزید و پودینگ شکلاتی را اضافه کرده روی حرارت بپزید تا در حد غلظت فرنی غلیظ شود. از روی حرارت بردارید. کره را اضافه کرده و هم بزنید تا کره ذوب شده و مخلوط شود، سپس شکلات چیپسی تلخ را اضافه کرده و هم بزنید و در نهایت خامه را در دو مرحله به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
پس از آنکه کرم آماده شد. یک ردیف بیسکوئیت را در یک قالب یا رینگ مستطیلی دیواره بلند بچینید سپس یک لایه از کرم آماده را بریزید و صاف کنید و دوباره یک لایه دیگر بیسکوئیت و به این شکل تا 7 لایه تکرار کنید، لایه آخر از کرم زده و قالب را در یخچال بگذارید تا کمی سفت شود. (اگر عجله داشتید می توانید مدت کمتری در فریزر بگذارید)
قالب را از یخچال خارج کرده اگر قالب شما رینگی است شیرینی را از قالب خارج کنید. کرم شانتی آماده و یا خامه فرم گرفته را روی سطح و دیوارههای شیرینی بکشید و روی آن را صاف کنید. شیرینی را در یخچال بگذارید و در این فاصله سس روی آن را آماده کنید.
طرز تهیه سس:
100 میلی لیتر خامه صبحانه را روی حرارت بگذارید و تا نزدیک جوش داغ کنید سپس از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود.
سس آماده را روی شیرینی بریزید و روی آن را با پسته و یا مغزهای دلخواه و یا شکلات رنده شده تزیین کنید. دسر را در یخچال بگذارید تا سس رویه ببندد، سپس از یخچال خارج کرده، برش داده و سرو کنید