طرز تهیه رول ژامبون و اسفناج به روش آسان در خانه :
مواد لازم:
- 1- پنیر پیتزا، 4 قاشق سوپخوری
- 2- پنیر ورقه ای، 12 تا 15 ورق
- 3- اسفناچ پخته شده، 2 پیمانه
- 4- پیاز، یک عدد
- 5- روغن مایع، 2 قاشق سوپخوری
- 6- قارچ، 300 گرم
- 7- نمک و فلفل، به میزان لازم
- 8- ژامبون مرغ یا گوشت، 12 تا 15 ورق
- 9- خامه صبحانه، 50 گرم
طرز تهیه رول ژامبون :
اسفناج ها را شسته، خرد کرده و بپزید. پیاز را نگینی خرد کرده و با کره یا روغن تفت دهید. وقتی پیازها بلوری شدند، اسفناج را اضافه کرده و با پیاز خوب تفت دهید تا عطر خوش آن درآید. قارچ ها را خرد کرده و به مخلوط اضافه نموده و تفت دهید و با نمک و فلفل مزهدار کنید. (اگر مایل بودید، بهتر است از فلفل بیشتری استفاده کنید تا اسفناج خیلی خوش طعم تر شود)
ورقههای ژامبون را که بهتر است مستطیل شکل باشد، پهن کرده، یک ورق پنیر روی آن گذاشته و یک طرف آن 3 قاشق سوپخوری از مواد بریزید و رول کنید. کف یک سینی مناسب یا ظرف پیرکس خامه ریخته و رویش نمک و فلفل بپاشید. سپس رول ها را روی آن چیده و رویشان را با کمی پنیر رنده شده بپوشانید. ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا رول ها گرم شده و پنیر ذوب شود.