• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طریقه پخت شیرینی گردویی : طرز تهیه شیرینی مناسب عید و مجلسی

    طریقه پخت شیرینی گردویی

    طریقه پخت شیرینی گردویی:

    مواد لازم:

    • 1- تخم مرغ، 1 عدد
    • 2- آرد، 150 گرم
    • 3- پودر کاکائو، 40 گرم
    • 4- کره نرم (یا مارگارین)، 110 گرم
    • 5- شکر، 150 گرم
    • 6- شیر، 2 قاشق سوپخوری
    • 7- وانیل، یک چهارم قاشق چایخوری
    • 8- گردو آسیاب شده، 130 گرم

    مواد رویه :

    • 1- شکلات ساده، 80 گرم
    • 2- روغن جامد، یک قاشق چایخوری

    طریقه پخت شیرینی گردویی:

    ابدا فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. زرده و سفیده ی تخم مرغ را از هم جدا کرده و سفیده را کنار بگذارید. در ظرف مناسبی آرد و پودر کاکائو را الک کرده و کنار بگذارید. در ظرف دیگر کره و شکر را با همزن برقی بزنید. پس از همزدن، زرده تخم مرغ را به همراه شیر و وانیل به مخلوط اضافه کنید. مواد خشک الک شده را بیفزایید تا خمیر صاف و یکدستی به دست آید. خمیر را در یک کیسه فریزر به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خمیر استراحت کند. سپس سفیده ی تخم مرغ را کمی بزنید.

    از خمیر استراحت دیده به اندازه ی یک گردو برداشته و در دست گرد کنید. گلوله را در سفیده ی تخم مرغ غلطانده و در گردو فرو ببرید. خمیرها را در سینی که کاغذ روغنی انداخته اید، بچینید و وسط آنها را با ته قاشق چوبی کمی فشار دهید. شیرینی را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید و بعد از خارج کردن از فر روی پنجره ی سیمی خنک کنید. شکلات و روغن را باهم به روش بن ماری ذوب کرده و درون سوراخ ها با آن پر کنید.

    دستور پخت شیرینی گردویی

    About The Author