آموزش و طرز تهیه سالاد گل کلم و ذرت خونگی و آسون :
مواد لازم برای ۴ نفر:
- 1- گل کلم، 2 پیمانه
- 2- خیار کوچک، 2 عدد
- 3- فلفل دلمه ای قرمز، ½ پیمانه (مکعبی ریز خرد شود)
- 4- پیازچه، 2 تا 3 شاخه (ریز خرد شود)
- 5- کنسرو ذرت، 1 قوطی (400 گرم) (آبکش شود)
- 6- سس مایونز، 2/1 تا 3/1 پیمانه
- 7- شوید تازه، مقداری (اختیاری)
- 8- نمک و فلفل به میزان لازم
آموزش و طرز تهیه سالاد گل کلم و ذرت در خانه :
1- گل کلم را به گل های کوچک خرد کنید. خیارها را خرد کنید. فلفل دلمه ای را مکعبی خرد کنید. پیازچه را ریز خرد کنید. کنسرو ذرت را آبکش کنید و همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید
2- سس مایونز، نمک و فلفل را اضافه کنید و مزه و چاشنی سالاد را کنترل کنید. اگر دوست داشتید کمی شوید روی سالاد بریزد.
نکته: در مهمانی ها می توانید این سالاد را روز قبل بدون سس آماده کنید و روی آن را بپوشانید و در یخچال نگهداری کنید و هنگام سرو سس و چاشنی آنرا اضافه کنید.