• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    اسلایس گردو : طرز تهیه شیرینی گردویی به روش آسان مثل بیرون

    اسلایس گردو

    دستور پخت شیرینی اسلایس گردو :

    مواد لازم:

    • 1- کره، 200 گرم
    • 2- شکر دانه ریز، 150 گرم
    • 3- تخم مرغ: 2 عدد
    • 4- آرد، دو نیم پیمانه
    • 5- بکینگ پودر، ¼ قاشق چایخوری
    • 6- وانیل، یک چهارم قاشق چایخوری
    • 7- نمک، یک پنسه

    مواد رویه:

    • 1- کره، 100 گرم
    • 2- شکر قهوه ای (تیره یا روشن)، 50 گرم
    • 3- شکر، ½ پیمانه (120 گرم)
    • 4- خامه، ۳/۸ پیمانه
    • 5- عسل، 7 قاشق غذاخوری
    • 6- گردوی خرد شده، 150 گرم

    طرز تهیه شیرینی اسلایس گردو :

    کره را داخل یک کاسه به همراه شکر هم بزنید تا کرمی و یکدست شود. سپس تخم مرغها را اضافه کنید و هم بزنید. بعد مواد خشک (آرد، وانیل، بکینگ پودر، نمک) را اضافه و مخلوط کنید. خمیر جسبناکی به دست می آید که آن را درون قالبی به اندازه 20 در 30 سانتیمتر که کاغذ روغنی انداخته اید یا چرب نشده بریزید و پخش کنید، چون خمیر چسبناک است، روی خمیر کمی آرد بپاشید و به آرامی روی خمیر را با دست صاف کنید. خمیر را به مدت 15 دقیقه در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

    سپس در این فاصله مواد رویه را آماده کنید. کره، شکر و شکر قهوه ای و عسل را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار داده آرام هم بزنید تا کره ذوب شود و سپس خامه را اضافه کنید و کمی هم بزنید و از روی حرارت بردارید و گردو را اضافه کنید. خمیر نیم پز را که از فر خارج کردید مواد رویه را بریزید و مجددا به مدت 20 دقیقه دیگر داخل فر بپزید. سپس از فر خارج کرده کاملا خنک کنید.
    نکته: برای اینکه اسلایس ها تمیز برش بخورد، کاملا باید خنک باشد، اگر فرصت دارید، بهتره یک شب در یخچال بماند. و همینطور از چاقوی تیز برای برش استفاده کنید

    اسلایس گردو

    About The Author