طرز تهیه سس سالاد ایتالیایی خونگی:
مواد لازم:
- 1 – روغن زیتون، یا سایر روغن های سبزیجات (مثل روغن آفتابگردان)، ½ پیمانه
- 2- سرکه سفید، ¼ پیمانه
- 3- آب، 2 قاشق غذاخوری
- 4- عسل، 1 تا 2 قاشق چایخوری
- 5-آب لیموی تازه، 1 قاشق چایخوری
- 6- پنیر پارمسان رنده شده، 3 قاشق غذاخوری
- 7- پودر سیر، ¾ قاشق چایخوری
- 8- جعفری خشک، ¾ قاشق چایخوری
- 9- ریحان خشک، ¾ قاشق چایخوری
- 10- ارگانو خشک، ۱/۸ قاشق چایخوری
- 11- فلفل قرمز خشک، یک پنسه
- 12- فلفل سیاه تازه سابیده، مقداری برای مزه
طرز تهیه سس سالاد ایتالیایی:
تمام مواد سس را در یک شیشه بریزید و درب شیشه را ببندید و محکم تکان دهید تا همه مواد با مخلوط و امولسیونی شوند. بچشید و ادویه های آن را اندازه کنید. اگر لازم است نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید. باقیمانده سس را میتوانید در یک ظرف کاملا دربسته نگهداری کنید و زمان استفاده به دمای اتاق رسانده و ظرف محتوی سس را به خوبی تکان دهید و استفاده کنید.
نکته1:برای مخلوط کردن مواد میتوانید از همزن دستی در کاسه، یا در مخلوط کن و غذاساز نیز استفاده کنید.
نکته2: افزودن عسل اسیدیته سس را ملایم و خوش طعم تر می کند، اما شما می توانید به سلیقه خود عسل را کم یا زیاد استفاده کنید.