رسپی سس آلفردو در خانه :
مواد لازم:
- 1- کره، ½ پیمانه
- 2- خامه پرچرب، ½ پیمانه
- 3- پنیر خامه ای، 120 گرم
- 4- سیر له شده، ½ قاشق چایخوری
- 5- پودر سیر، 1 قاشق چایخوری
- 6- ادویه ایتالیایی، 1 قاشق چایخوری
- 7- نمک، ¼ قاشق چایخوری
- 8- فلفل، ¼ قاشق چایخوری
- 9- پنیر پارمسان رنده شده، 1 پیمانه
-
طرز تهیه سس آلفردو :
1- در یک ماهیتابه، کره، خامه پرچرب، پنیر خامه ای را بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا ذوب شده و با یکدیگر مخلوط شوند.
2- سیر له شده، پودر سیر، ادویه ایتالیایی، نمک و فلفل را اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید تا نرم و اسموتی شود. سپس پنیر پارمسان رنده شده را اضافه کنید
3- بگذارید تا به جوش آید و حدود 3 تا 5 دقیقه بپزید تا مایه غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید و در غذاهای دلخواه استفاده کنید.