• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    مربای سیب : طرز تهیه مربا و مارمالاد به روش آسان مثل بیرون

    مربای سیب

    دستور پخت مربای سیب خونگی:

    مواد لازم:

    • 1- سیب، 1 کیلو
    • 2- شکر، (بسته به میزان ترش و شیرین بودن سیب 700 تا 850 گرم)
    • 3- سرکه، نصف لیوان (من از مخلوط سرکه سیب و سرکه سفید استفاده کردم)
    • 4- گلاب در صورت تمایل، 2 قاشق غذاخوری
    • 5- آب، 2.5 لیوان

    طرز تهیه مربای سیب :

    ابتدا سیب ها را به قطعات دلخواه خرد کنید روی سیب ها آب بریزید تا روی سیب ها را بگیره سرکه را به آب اضافه کنید و به مدت نیم تا یک ساعت بگذارید بماند. سپس داخل آبکش بریزید، آب اضافه روی سیب ها نگیرید.
    شکر را به همراه 2و نیم لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بگذارید روی حرارت تا شکر حل شده و به جوش آید، سپس سیب را داخل قابلمه بریزید و اجازه بدید سیب کمی بپزد، بعد از حدود نیم ساعت که سیب پخت روی قابلمه دم کنی بگذارید و شعله را بسیار کم کنید و بگذارید برای دو تا دو و نیم ساعت روی شعله بسیار کم بماند تا رنگ آن قرمز شود.

    مربای سیب

    About The Author