• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه گراتن مرغ : دستور پخت غذای خوشمزه و آسان خونگی

    طرز تهیه گراتن مرغ

    دستور پخت و طرز تهیه گراتن مرغ خونگی و آسون :

    مواد لازم:

    • 1- سینه مرغ یا مرغ کامل، 750 گرم
    • 2- پنیر پیتزا، 75 گرم
    • 3- نمک و فلفل مقداری
    • 4- بادمجان متوسط، 7 عدد
    • 5- سس سفید (بشامل)، 5/1 پیمانه
    • 6- آویشن، مقداری

    دستور پخت و طرز تهیه گراتن مرغ خوشمزه :

    مرغ را همراه با یک عدد پیاز، هویچ، نمک و فلفل، یک حبه سیر و یک لیوان آب بپزید. بادمجان ها را حلقه حلقه کنید و نمک زده و سرخ کنید. مرغ را بعد از پختن از استخوان جدا کرده به قطعات منظم خرد کنید. کف ظرف نسوزی را با مقداری سس سفید بپوشانید سپس یک ردیف بادمجان بچینید و روی آنها مقداری سس و پنیر بریزید. سپس یک ردیف مرغ را روی آن چیده و روی آن دوباره سس و پنیر بریزید. این کار را تا انتها تکرار کنید به طوری که لایه آخر سس و پنیر باشد. در فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه بگذارید تا پخته شده و روی آن طلایی رنگ شود.

    نکته: بهتر است بادمجان ها را قبل از سرخ کردن به مدت نیم ساعت در آب نمک بگذارید تا تلخی آن گرفته شود.

    طرز تهیه گراتن مرغ

    About The Author

    محصولات جدید