• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه گراتن مرغ : دستور پخت غذای خوشمزه و آسان خونگی

    طرز تهیه گراتن مرغ

    دستور پخت و طرز تهیه گراتن مرغ خونگی و آسون :

    مواد لازم:

    • 1- سینه مرغ یا مرغ کامل، 750 گرم
    • 2- پنیر پیتزا، 75 گرم
    • 3- نمک و فلفل مقداری
    • 4- بادمجان متوسط، 7 عدد
    • 5- سس سفید (بشامل)، 5/1 پیمانه
    • 6- آویشن، مقداری

    دستور پخت و طرز تهیه گراتن مرغ خوشمزه :

    مرغ را همراه با یک عدد پیاز، هویچ، نمک و فلفل، یک حبه سیر و یک لیوان آب بپزید. بادمجان ها را حلقه حلقه کنید و نمک زده و سرخ کنید. مرغ را بعد از پختن از استخوان جدا کرده به قطعات منظم خرد کنید. کف ظرف نسوزی را با مقداری سس سفید بپوشانید سپس یک ردیف بادمجان بچینید و روی آنها مقداری سس و پنیر بریزید. سپس یک ردیف مرغ را روی آن چیده و روی آن دوباره سس و پنیر بریزید. این کار را تا انتها تکرار کنید به طوری که لایه آخر سس و پنیر باشد. در فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه بگذارید تا پخته شده و روی آن طلایی رنگ شود.

    نکته: بهتر است بادمجان ها را قبل از سرخ کردن به مدت نیم ساعت در آب نمک بگذارید تا تلخی آن گرفته شود.

    طرز تهیه گراتن مرغ

    About The Author