دستور پخت خورش لوبیا چشم بلبلی :
مواد لازم:
- 1- لوبیا چشم بلبلی، 100 گرم
- 2- گوشت گوسفندی با استخوان، 600 گرم
- 3- پیاز، 1 عدد
- 4- زعفران، روغن، نمک و فلفل، به میزان لازم
- 5- آبغوره، کمی (کمی در صورت تمایل)
- 6- شوید، 200 گرم
- 7- برنج، 3 پیمانه
طرز تهیه خورش لوبیا چشم بلبلی:
لوبیا را به مدت 2 ساعت خیس و بعد با مقداری آب بپزید. آب اضافه آن را دور بریزید تا غذا تیره نشود. گوشت را کمی تفت داده و با پیاز درسته و فلفل بپزید. اواخر پخت نمک بزنید. شوید را کمی تفت داده و لوبیای پخته شده به گوشت اضافه کنید و نیم ساعت بپزید.نمک و فلفل خورش را اندازه کرده زعفران اضافه کنید و اگر دوست داشتید کمی آبغوره بریزید. برنج را به صورت کته یا آبکش بپزید و همراه با زعفران و روغن حیوانی با خورش بصورت جدا یا همراه با هم سرو کنید.