دستور پخت شیرینی براونی لبو و شکلات :
مواد لازم:
- 1- شکلات تلخ، 140 گرم
- 2- لبوی پخته و پوره شده، 200 گرم
- 3- تخم مرغ، 2 عدد
- 4- روغن مایع، 45 گرم
- 5- گلاب، 2 ق غ
- 6- وانیل، نوک ق چ
- 7- شکر معمولی یا شکر قهوهای روشن، 170 گرم
- 8- پودر بادام، 50 گرم
- 9- آرد، 50 گرم
- 10- بکینگ پودر، ¾ ق چ
طرز تهیه شیرینی براونی لبو و شکلات:
فر روی حرارت 190 درجه سانتیگراد روشن کنید، داخل یک سینی 13 در 20 سانتی متری را کاغذ روغنی بیاندازید. شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود. داخل یک کاسه بزرگ پوره لبو، شکلات ذوب شده، تخممرغ، روغن مایع، گلاب و وانیل را بریزید و هم بزنید تا خوب با یکدیگر ترکیب شوند.
مواد خشک (شکر، پودربادام، آرد، بکینگ پودر) را داخل یک کاسه با یکدیگر خوب ترکیب کنید. این مواد خشک را به مخلوط شکلات اضافه کرده و هم بزنید تا خوب با یکدیگر ترکیب شوند.
مخلوط براونی آماده را داخل سینی فر بریزید و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر از پیش گرم شده بپزید. بافت براونی کمی خیس و نرم است به اینصورت که در انتهای پخت وقتی با خلال دندان داخل براونی فرو کنید کمی از مواد به خلال میچسبد. پس از پخت سینی را از فر خارج کرده و کنار بگذارید و تا زمانیکه کاملا خنک نشده است به آن دست نزنید. وقتی که کاملا خنک شد براونی را از سینی خارج کرده برش های مربعی بزنید. اگر دوست داشتید براونی ها را با برگها و غنچه گل محمدی تزیین کنید.
میتوانید از شکلات شیری به جای شکلات تلخ استفاده کنید، اما در این صورت کمی از شکر دستور را کم کنید.