رسپی کوکو سیب زمینی شکم پر :
مواد لازم:
- مواد لازم(برای ۳نفر)
- پنیر موتزارلای قالبی، 80 گرم (من قالبی نداشتم از پنیر ورقهای استفاده کردم)
- سیبزمینی، 500 گرم
- تخممرغ، یک عدد
- قارچ، 100 گرم
- شیر، یک حبه پوره شده
- کره، یک قاشق غذاخوری
- روغن برای سرخ کردن
- پنیر پارمزان، 2 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، به میزان لازم
- جعفری خرد شده، به دلخواه
طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر :
سیبزمینی را پخته و پوره کنید. سپس با تخممرغ، نمک، فلفل و پنیر پارمزان خوب مخلوط کنید. قارچ را در کره تفت داده سپس سیر را به آن اضافه کنید. اگر از جعفری استفاده میکنید، بعد از خاموش کردن حرارت جعفری را اضافه کنید. سپس از مخلوط سیبزمینی به اندازهی یک نارنگی برداشته، در کف دست پهن کرده و از مواد قارچ و تکهای از پنیر موتزارلا وسط مخلوط بگذارید و به آن شکل لولهای داده، در روغن سرخ کنید.
نکته: اگر موقع پیچیدن دستهاتون را مرطوب کنید راحتتر به دست نمیچسبه.