• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شیرینی نخودچی : طرز تهیه شیرینی و کیک خوشمزه و آسان خونگی

    شیرینی نخودچی

    آموزش و طرز تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه و آسون خونگی :

    مواد لازم :.
    آرد نخودچی …۵۰۰ گرم .
    روغن صاف قنادی …۲۰۰ گرم.
    پودر هل …. یک قاشق چایخوری سرپر.
    پودر قند ….۲۲۰ گرم .
    روغن مایع ….۵۰ گرم .
    زعفران دم کرده غلیظ … یک قاشق چایخوری.

    دستور پخت و طرز تهیه شیرینی نخودچی :

    روغن صاف قنادی و روغن مایع و پودر هل و پودر قند رو انقدر میزنیم تا کاملا سبک بشه و هیچ دانه ای در آن نماند ، میتوان از اسانس هل هم استفاده کرد. زعفران غلیظ دم شده و آرد رو هم اضافه میکنیم و خمیر رو دوبار از چرخ گوشت رد میکنیم . اگر خمیر خشک بود حداکثر دو قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه میکنیم …
    خمیر رو پهن میکنیم و با کاتر فشاری مخصوص نخودچی قالب میزنیم و در سینی فری که کاغذ روغنی انداختیم میگذاریم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۴۰ تا ۱۵۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میپزیم .

    نکات:

    بعد از اینکه از فر در آوردیم باید سه ساعت شیرینی در سینی خنک بشه و بعد از سینی در بیاوریم.
    اگر بعد از پخت شیرینی ترک خورد یعنی زعفران غلیظ نبوده .
    اگر شیرینی حفره دار شد یعنی پودرقند و روغن خوب همزده نشده .
    روغن قنادی و روغن جامد متفاوت هستند.
    برای بهتر کاتر زدن میشه خمیر رو کمی در یخچال گذاشت تا خنک بشه.

    شیرینی نخودچی

    About The Author