رسپی سس هزار جزیره خانگی :
مواد لازم:
- سس مایونز، 1 پیمانه
- سس چیلی، 2 قاشق غذاخوری
- لیته خیارشور، 2 قاشق غذاخوری
- پیاز نگینی خشک، 2 قاشق غذاخوری
- سیر، ½ حبه (له شده)(4/1 قاشق چایخوری)
- نصف یک تخم مرغ آب پز، ریز خرد شده
- نمک، ½ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه سائیده
طرز تهیه سس هزار جزیره خانگی :
همه مواد را داخل یک کاسه ریخته با یکدیگر خوب مخلوط کنید. سس را قبل از سرو حداقل برای یک ساعت در یخچال بگذارید. این سس در ظرف در بسته به مدت 2 روز در یخچال قابل نگهداری است.