رسپی دسر یخی آلبالو :
لیوان 200 میلی لیتر است. (چهارپنجم پیمانه قنادی یا یک لیوان دسته دار استاندارد)
استکان 125 میلی لیتر است. (نصف پیمانهی قنادی یا لیوان دسته دار)
مواد لازم:
- کرم شانتی، 2 پاکت (هر بسته 75 گرم است)
- شیر سرد، 2 لیوان
- ژله آلبالو، 1 بسته
- آب داغ، 1 لیوان
- آلبالو، 1 لیوان
- بیسکوئیت بورچاک، 1 بسته (130 گرمی)
- شکلات چیپسی، 1 استکان
طرز تهیه دسر یخی آلبالو:
ابتدا ژله را آماده کنید. پودر ژله را با آب داغ مخلوط کنید تا حل شود، سپس کنار بگذارید تا خنک شود. هسته آلبالو ها را بگیرید . آلبالو ها را داخل مخلوط کن بریزید و پوره کنید.
شیر سرد را با پودر کرم شانتی مخلوط کنید و با همزن هم بزنید تا فرم بگیرد. بیسکوئیتهایی را که با دست خرد کرده اید به همراه پوره آلبالو، شکلات چیپسی و ژله ی سرد شده را اضافه کنید . همه را مخلوط کنید.
مخلوط را داخل قالب های کوچک سیلیکونی بریزید. از قالب فلزی نیز می توانید استفاده کنید. اما فراموش نکنید که کف قالب حتما سلفون بکشید. دسر به مدت 4 تا 5 ساعت در فریزر بگذارید سپس سرو کنید. نوش جان