طرز تهیه شیر برنج پرویی:
مواد لازم:
- شیرپرچرب، 2 پیمانه
- برنج، 1 پیمانه
- آب، 2 پیمانه
- پوست یک پرتغال
- پوست یک سیب
- چوب دارچین، 2 عدد
- شیرعسلی، 1 پیمانه
- خامه، 1 پیمانه
- شیر نارگیل، 50 گرم
- پودر دارچین، به مقدار لازم برای تزیین
- بادام، 60 گرم برای تزیین
طرز تهیه شیر برنج:
آب را در یک قابلمه ریخته و پوست پرتغال، پوست سیب و چوب دارچین را اضافه کرده و برنج شسته شده را بیافزایید و حرارت دهید تا آب برنج بخار شود. بعد شیر پرچرب را اضافه کنید تا برنج آماده شده و خوب پخته شود. پوست پرتغال، پوست سیب و چوب دارچین را از شیربرنج خارج کنید. سپس شیر نارگیل را اضافه کنید کمی دیگر در آخر شیرعسلی و خامه را نیز اضافه کرده و با بادام و پودر دارچین تزیین کنید.