طرز تهیه سالاد ماکارونی کلاسیک:
مواد لازم:
- پاستا دیتالونی یا کمانی، 450 گرم
- فلفل دلمهای قرمز، 1عدد(ریز خرد شده)
- ساقه کرفس، 2 عدد (ریزی خرد شده)
- پیاز قرمز ریز خرد شده، ¼ پیمانه
- خیارشور، ½ پیمانه (ریز خرد شده)
- تخم مرغ آبپز، 3 عدد
- مواد لازم سس:
- سس مایونز، 1 پیمانه
- سرکه سیب، 2 قاشق غذاخوری
- سس خردل، 1 قاشق چایخوری
- شکر، 1 قاشق غذاخوری
- نمک، ½ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه، ¼ قاشق چایخوری
- برای تزیین، جعفری خرد شده و پاپریکا
طرز تهیه سالاد ماکارونی :
پاستا را بپزید و آبکش کنید . روی آن آّب سرد بگیرید و کنار بگذارید تا خنک شود. هر از گاهی هم بزنید که بهم هم نچسبند. داخل یک کاسه بزرگ، فلفل دلمه ای، ساقه کرفس، پیاز، خیارشور و تخم مرغ آبپز را ریخته و باهم مخلوط کنید.
برای درست کردن سس داخل یک کاسه، سس مایونز، سرکه، خردل، شکر، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. هم بزنید تا خوب ترکیب شده و نرم شوند.
وقتی پاستاها کاملا خنک شدند، بقیه مواد سالاد را اضافه کرده و مخلوط کنید. سس را اضافه کنید و خوب به خورد سالاد بدهید. روی ظرف را پوشانده . به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال بگذارید. این سالاد در ظرف دربسته به مدت 3 روز در یخچال قابل نگهداری است.