• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه سالاد آسیایی : دستور پخت به روش آسان و حرفه ای در خانه

    طرز تهیه سالاد آسیایی

    طرز تهیه سالاد آسیایی :

    مواد لازم:

    • مغز کاهو ا عدد
    • کلم سفید نازک خرد شده ، 1 پیمانه
    • کلم بنفش نازک خرد شده، 1 پیمانه
    • فلفل قرمز ریز برش خرده، 1 عدد
    • جوانه لوبیا، 1 پیمانه
    • نخود سبز با غلاف برش خرده، 1 پیمانه
    • هویچ خلالی، 1 پیمانه
    • پیازچه خرد شده 2 ساقه

    برای سرو سالاد :

    • گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
    • سس کنجد و زنجبیل، 1/3 پیمانه
    • روغن کنجد، 1 قاشق غذاخوری
    • بادام تست شده ¼ پیمانه
    • کنجد، 1 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه سالاد آسیایی:

    1- همه سبزیجات را بشورید و خرد کنید.
    2- روغن کنجد را روی حرارت داغ کنید . بادام ها را به مدت 3-5 دقیقه یا تا زمانیکه قهوه ای روشن شود و عطر آن بلند شود تفت دهید. کنار بگذارید تا خنک شود.
    3- همه مواد را با یکدیگر ترکیب کنید و سس را روی سالاد بریزید.
    4- روی سالاد را با گشنیز، روغن کنجد و بادام تزیین کنید.

    مواد لازم سس کنجد و زنجبیل :

    • سویا سس سبک، 2 قاشق غذاخوری
    • روغن مایع، ½ پیمانه
    • سرکه سفید، 3 قاشق غذاخوری
    • کنجد، 1 قاشق غذاخوری
    • آب لیموی تازه،1 قاشق غذاخوری
    • سیر پوره شده، 1 حبه
    • عسل، 3 قاشق غذاخوری
    • زنجبیل تازه رنده شده، 1 قاشق غذاخوری
    • سس فلفل تند، 1 قاشق چایخوری
    • آب، 2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه سالاد آسیایی

    About The Author