طرز تهیه سالاد آسیایی

طرز تهیه سالاد آسیایی : دستور پخت به روش آسان و حرفه ای در خانه

آموزش آشپزی غذای ملل

طرز تهیه سالاد آسیایی :

مواد لازم:

  • مغز کاهو ا عدد
  • کلم سفید نازک خرد شده ، 1 پیمانه
  • کلم بنفش نازک خرد شده، 1 پیمانه
  • فلفل قرمز ریز برش خرده، 1 عدد
  • جوانه لوبیا، 1 پیمانه
  • نخود سبز با غلاف برش خرده، 1 پیمانه
  • هویچ خلالی، 1 پیمانه
  • پیازچه خرد شده 2 ساقه

برای سرو سالاد :

  • گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  • سس کنجد و زنجبیل، 1/3 پیمانه
  • روغن کنجد، 1 قاشق غذاخوری
  • بادام تست شده ¼ پیمانه
  • کنجد، 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد آسیایی:

1- همه سبزیجات را بشورید و خرد کنید.
2- روغن کنجد را روی حرارت داغ کنید . بادام ها را به مدت 3-5 دقیقه یا تا زمانیکه قهوه ای روشن شود و عطر آن بلند شود تفت دهید. کنار بگذارید تا خنک شود.
3- همه مواد را با یکدیگر ترکیب کنید و سس را روی سالاد بریزید.
4- روی سالاد را با گشنیز، روغن کنجد و بادام تزیین کنید.

مواد لازم سس کنجد و زنجبیل :

  • سویا سس سبک، 2 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع، ½ پیمانه
  • سرکه سفید، 3 قاشق غذاخوری
  • کنجد، 1 قاشق غذاخوری
  • آب لیموی تازه،1 قاشق غذاخوری
  • سیر پوره شده، 1 حبه
  • عسل، 3 قاشق غذاخوری
  • زنجبیل تازه رنده شده، 1 قاشق غذاخوری
  • سس فلفل تند، 1 قاشق چایخوری
  • آب، 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد آسیایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image