طرز تهیه دیپ پیتزا :
دیپ های گرم گزینه بسیار خوبی است که در کنار بیسکوئیک کراکر، چیپس سیب زمینی و .. سرو می شود و به عنوان اسنک و پیش غذا در میهمانی ها عالی هستند. دیپ پیتزا یکی از آنها است که مزه بسیار خوشمزه و لذیذ است.
مواد لازم:
- پنیر خامه ای 330 گرم حدود یک و نیم بسته 200 گرمی
- اورگانو خشک، ¾ قاشق چایخوری
- جعفری خشک، ¾ قاشق غذا خوری
- ریحان خشک، ¼ قاشق چایخوری
- سس گوجه، 2 قوطی 200 گرمی
- رب گوجه، 165 گرم
- اورگانو خشک، 2 قاشق چایخوری
- ریحان خشک، 2 قاشق چایخوری
- شکر، ½ قاشق چایخوری
- پودر سیر، ½ قاشق چایخوری
- پنیر موزارلا، 1 پیمانه (رنده شده)
- پودر پنیر پارمسان، ½ پیمانه
- پپرونی، ¼ پیمانه
- بیسکوئیت کراکر یا برشهای نان
طرز تهیه دیپ پیتزا :
فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. کف یک ظرف مناسب فر را چرب کنید و کنار بگذارید.
پنیر خامه ای، اورگانو، جعفری و ریحان را در یک کاسه کوچک بریزید و بایکدیگر مخلوط کنید. پنیر با سبزیجات را کف ظرف آماده شده پخش کنید. ½ پیمانه از پنیر موزارلا و ¼ پیمانه از پنیر پارمسان را به صورت یک لایه روی لایه پنیر خامه ای پخش کنید.
سس گوجه، رب گوجه، اورگانو، ریحان، شکر و پودر سیر را داخل یک کاسه متوسط با یکدیگر مخلوط کنید و روی لایه پنیری پهن کنید. روی آن را با باقیمانده پنیرها بپوشانید روی لایه پنیری پپرونی و یا هر چیزی که خودتون دوست دارید بچینید.
دیپ را داخل فر از پیش گرم شده بگذارید به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که حباب زده و داغ شود، بپزید. سپس با بیسکوئیت کراکر سرو کنید و لذت ببرید.