• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شیرینی قرابیه خرما : طرز تهیه و دستور پخت شیرینی ترکی به روش آسان

    شیرینی قرابیه خرما

    دستور پخت شیرینی قرابیه خرما ترکیه ای :

    لیوان 200 میلی لیتر است .(چهارپنجم پیمانه قنادی یا یک لیوان دسته دار استاندارد)
    استکان 125 میلی لیتر است .(نصف پیمانه‌ی قنادی یا لیوان دسته دار)

    مواد لازم خمیر:

    • 125 گرم مارگارین نرم
    • نصف استکان روغن مایع
    • 1 عدد تخم مرغ (زرده خارج خمیر، سفیده برای رویه خمیر)
    • یک استکان پودر شکر
    • 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
    • 1 پاکت (5 گرمی) وانیل شکری
    • 3 تا 3و نیم لیوان آرد (با کنترل اضافه شود)

    برای لایه میانی:

    • 12 عدد خرما
    • 4 قاشق غذاخوری جو دوسر
    • 1 استکان گردو
    • 3 قاشق غذاخوری ارده
    • 2 قاشق غذاخوری ملاس
    • 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
    • 3 قاشق غذاخوری پودر نارگیل
    • 2 قاشق غذ اخوری فندق خرد شده

    مواد لازم رویه شیرینی:

    • سفیده تخم مرغ
    • فندق درشت خرد شده
    • شکلات ذوب شده

    طرز تهیه شیرینی قرابیه خرما :

    اول از همه 10 دقیقه خرماها را در آب گرم خیس کنید. سپس بقیه مواد میانی و خرما ی بدون هسته را داخل غذاساز بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید.


    مواد خمیر را با یکدیگر مخلوط کنید و خمیر نرمی بدست آورید که به دست نمی چسبد. (ابتدا همه مواد به جز آرد را اضافه کرده مخلوط کنید سپس آرد را کم کم و با کنترل اضافه کنید.) یک تکه از خمیر را برداشته و با دست به شکل مستطیل کوچک باز کنید.

    از مواد میانی بگذارید و رول کنید. سپس آن را ابتدا در سفیده تخم مرغ هم بزنید سپس در فندق خرد شده بغلتانید. آنها را در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. روی قرابیه ها را پس از خنک شدن کامل با شکلات ذوب تزیین کنید.

    شیرینی قرابیه خرما

    About The Author