• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شیرینی توپک خرما : طرز تهیه و دستور پخت کیک و شیرینی کافی شاپی

    شیرینی توپک خرما

    رسپی شیرینی توپک خرما :

    مواد لازم:

    • 500 گرم خرما
    • 1 لیوان گردوی کوبیده
    • 1 استکان فندق کوبیده
    • 200 گرم شکلات سفید
    • پودر پسته برای تزیین

    طرز تهیه شیرینی توپک خرما :

    هسته خرماها را خارج کرده و خرما را به مدت نیم ساعت در آب گرم خیس کنید. سپس خرما ها را داخل غذاساز بریزید و به صورت نرم و کرم مانند درآورید. گردو و فندق را اضافه کرده مخلوط کنید. با خیس کردن دست از مخلوط به اندازه گردو برداشته و در دست گرد کنید. توپک ها را در شکلات سفید ذوب شده به روش بن ماری بیاندازید و به شکلات آغشته کنید، سپس آنها را به برای سفت شدن به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید. در آخر آنها را با پودر پسته تزیین کرده و سرو کنید.

    شیرینی توپک خرما

    About The Author